Co se o nás říká a píše v médiích?

TM
Tým Mindwell

Co se o nás říká a píše v médiích?

  • Průkopnický projekt Mindwell, za nímž stojí Ján Praško, Jelena Holomany, Marie Ocisková a Sotirios Zavalianis.

    Prof. MUDr. Ján Praško, CSc. přední český psychiatr, psychoterapeut a spoluzakladatel Mindwell, již dlouhá léta z kapacitních důvodů nepřijímá nové pacienty. “My v Mindwell jsme proto vzali jeho postupy a zdigitalizovali je, takže je to jako chodit k němu osobně,“ říká Jelena Holomany, CEO Mindwell v rozhovoru s Forbes.

  • Člověk se naučí být úzkostný a depresivní během života. Kognitivně-behaviorální terapie Mindwell je možným řešením psychických potíží.

    Digitální KBT terapie pomáhá měnit naučené vzorce toho, jak se díváme na svět, jak reagujeme v různých situacích a jak je prožíváme,“ přibližuje podstatu kognitivně-behaviorální terapie Ján Praško ve videopodcastu LÉKAŘI V ÉTERU.

  • Revoluce v boji s psychickými problémy. Výrazně může pomoci online terapie Mindwell.

    Deprese, úzkost, stres. Každoročně přibývá lidí, kteří se s těmito problémy potýkají a musí řešit pomoc psychologů nebo psychiatrů. Prodlužují se i čekací doby na odbornou pomoc. Lidé se také bojí stigmatizace. Proto se rozšiřuje fenomén takzvaných online terapií. Terapii Mindwell plně nebo částečně hradí některé z pojišťoven.

  • Digitální terapie Mindwell pečuje unikátním způsobem o duševní zdraví.

    Dle magazínu Zezdravotnictví.cz, jde o unikátní formu, která je dostupná téměř ihned, z pohodlí domova a s důrazem na soukromí. „Mindwell poskytuje bezpečný prostor pro sebepoznání a objevení hlubin vnitřního světa. Umožní rozpoznat a změnit negativní vzorce chování a myšlení, a tak pomůže na cestě za duševní rovnováhou v životě,“ upřesňuje profesor Ján Praško, autor terapeutických programů Mindwell.

  • Terapie mi zachránila život, říká zakladatelka aplikace, která pomáhá lidem.

    Předcházet syndromu vyhoření a pomáhat při akutních duševních obtížích. To slibuje aplikace od společnosti Mindwell fungující na principech kognitivně behaviorální terapie, kterou na konferenci Forbes Next Big Thing v rámci panelu „Prosím uhasit, hořím“ představila šéfka a spoluzakladatelka Mindwellu Jelena Holomany. „Vždycky se za tím skrývá osobní příběh a u mě to nebylo jinak,“ vysvětlila s tím, že se k péči o duševní zdraví nedostala náhodou.

  • Terapie, která pomáhá měnit pohled na svět, funguje i online

    Vnímání světa je silně ovlivněno našim myšlením. Pokud máme tendenci vidět svět negativně, může to ovlivnit, jak se cítíme a jak reagujeme na různé situace. Právě tím se zabývá zlatý standard v péči o duševní zdraví, kognitivně-behaviorální terapie (KBT).

  • Digitální terapie pomohou těm, kteří se stydí o potížích mluvit nebo nemají lékaře v dosahu, říká psychiatr

    Pro spoustu lidí je stále těžké o svých psychických potížích komunikovat otevřeně. Právě jim by ale mohly pomoci digitální terapie. Jak probíhají a může se přes počítač rozvinout vztah mezi pacientem a terapeutem? Nejen o tom jsme hovořili s doktorem Kryštofem Kantorem ze společnosti Mindwell, která se na digitální terapie specializuje.